tisdag 15 maj 2012

tighta träningskläder och blött regn


Här sitter jag och skapar modern mänsklig konst. Inget speciellt egentligen men kan skriva om att jag hittade denna träningsbh absolut längst in i min träningsgarderob. "ja men varför anväder jag inte den här idag då?" tänkte jag och jag vet inte om det är att den är för liten men satan vad tight den satt! Kunde ju för tusan knappt andas och funderade ett tag på att kanske ta av den och springa utan? Men det skulle bli hemskt bökigt och en smula obekvämt efter ett tag. Jaja den höll boppisarna på plats iallafall och det är väl huvudsaken.

Oj vad det regnar hos oss idag. Någon i himlen måste vara lite extra ledsen. Därför tänkte jag att det skulle vara lite vardagslyx att ta med kidzen och handla och sen ut och ta en glass eller något men värdmami satte krokben på mina eftermiddagsplaner och tyckte att det vore bättre om jag inte var ute och körde i regnet........ Suck. Jaha så jag får kolla om jag kan göra lite vardagslyx hemifrån för klart som korvspad att vi har massssa glass i vår frys! Fet tummen upp att Nonno och Jen är glasstokiga!!!!!!!


1 kommentar:

  1. haha japp det stämmer, både jag och johanna har tackat för oss ;) nu är det grabbarna som får ta över i sommar! ska du bara vara hemma en vecka i sommar? fortfarande aupair hos samma familj? Sköt om dig så ses vi när du kommer hem!!! KRAM

    SvaraRadera