onsdag 16 maj 2012

All of these lines across my face tell you the story of who I am. So many stories of where I've been and how I've got to where I am

Tisdag finito och den enda tanken som ekar i skallen är att det är en dag närmare helg. Jobbigt när man går omkring och tror att det är onsdag och sedan gång på gång kommer på att det minsann bara är tisdag. Lika jobbigt varje gång. Men trots det tråkiga vädret har jag väl dagen varit bra. Inget superbra men inte heller något superdåligt. Bara en riktigt vanlig medeldag.

Har filmen The Lucky One kommit ut i Sverige än? Kort och gott, kan ni se den så gör det. Det var en perfekt film för när man bara vill ligga under ett fluffigt täcke och kolla på en sån där fin film med snygg manlig skådespelare och känna att man är en liten sucker for love. Sånt som är så fint :) Passar på att lägga upp en låt från filmen. Det tog mig ungefär 2.4 minuter från det att jag googlade låten tills den hamnade på min iPod. Kan lova er att den här kommer spelas oavbrutet resten av veckan. En solklar favvis!

Brandi Carlile- The Story


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar