måndag 28 november 2011

att träffa en svensk kändis på thairestaurang i new york city

Inte många som gjort det? JAG HAR. Jag skrev ju att vi såg en svensk kändis men väntade lite med att säga..... Det är ingen jättekändis, vissa vet kanske inte ens vem det är! Men vi visste vem det var och därför blir det här c00lt.

Vi träffade nämligeeeen.... *trumvirvel* *trumvirvel* *trumvirvel*

Babbsaaaaan!! 
Fast när vi träffade Babbsan så var det inte riktigt Babbsan, han var liksom inte utklädd. Vi stod och funderade på om vi skulle gå fram och säga någonting men såg vår chans då ha skulle ut och vi stod vid dörren. Vi haffade honom, tog några bilder och pratade om Broadway- musikaler. Han skulle se Lejonkungen <3<3<3

När vi har berättat vår historia om vår otroligt kända kändis så har vi ofta fått reaktionen "Jaha! Men...... vem är det nu igen?" Babbsan är alltså den här människan ovan. Det är en man som klär ut sig och är känd för..... Ja, vi har inte riktigt kommit fram vad Babbsan är känd för. 

Många har trott att vi menat Lillbabs men henne har vi inte träffat för hon ser ut såhär: 

Inte heller har vi träffat Babben Larsson för hon ser ju ut såhär:

Sammanfattning. Babbsan som vi träffat är känd av okänd anledning, Lillbabs var/är sångerska och Babben Larsson är komiker. Himla massa Babb-el. HAHAHAHAHAHAHHAAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH!

1 kommentar: