lördag 11 februari 2012

upp över öronen kär

På riktigt, y'all. (Fast ne) 

Nej okej jag erkänner. Kanske inte "på riktigt riktigt" men alltså..... så nära man kommer. Kommit hem från bion nu och det var precis den töntiga kärleksfilmen som jag bara älskar att tönta sig till! Alla aaaaw- moments när han gör något så romantiskt och man önskar att man kunde hitta någon som honom. Jo. Jag pratar om:


MHM. Likzåm....... Jag har inte ord. Mamma och pappa, ni tycker säkert detta är generande att läsa men WOOOOW!! HAN ÄR HELT TOKIGT SNYGG!!!!!!!! Det finns bara en hake. Bara en. Han är famous superstar och jag är väl inte riktigt där än. Hans fru? Pfffft nej nej henne glömmer vi. Vi lägger inte ner så mycket tanke på det.

Okej så för att få in så mycket konstraster i tillvaron som möjligt ska jag nu fula till mig, ta på mig pyjamasen och kolla på blodiga avsnitt av Criminal Minds. Äntligen kan jag tjata ihjäl om en serie! Så. Himla. Bäzt. OC, One Tree Hill, Friday Night Lights and all that stuff, NOOO. Criminal Minds är min kopp te! Wow det lät inte alls c00lt på svenska men ni vet vad jag menar.

God natt!

2 kommentarer:

  1. "OC, One Tree Hill, Friday Night Lights and all that stuff, NOOO. Criminal Minds är min kopp te!"

    TRUE THAT SISTAAAHHH!! :D
    ang. Channing också för den delen. FML att han är känd och gift..

    SvaraRadera
  2. Hahahha mycket bättre med lite action- pistolpang och döda kroppar med sjuka seriemördare! :D ahahahahaha man kan inte ha allt Alisa. Channing Tatum är min den dagen han skiljer sig!

    SvaraRadera