måndag 27 februari 2012

en värdig söndag

Söndagen bjöd med sig en mycket uppskattad road trip! Vi satte först kurs mot Yale för att kika in New Haven (staden Yale ligger i) och kolla runt på det fina universitetsområdet. Vi kom alla fyra rätt snabbt överens om att det var en sjukt mysig stad som blev lite bättre av solskenet och den kalla luften.


Måste också skriva en ynka liten rad- jag åt den godaste morotskakan jag någonsin smakat. Från ett litet fik, Claire's, som säkert är stället alla c00la college kidz häger på. Helt sanslöst god, mjuk och go, stora bitar av valnötter och russin i kakan (!!!) och med den sick:aste frostingen. Så. Nu var det sagt. 



Katrin och Sara utanför en av grindarna


BRA GÄNG!! 

Sara und Katrin, utanför bibblan

Alisa- alltid med systemkameran redo
När vi gått omkring där en stund så fortsatte vår resa mot inget mindre än IKEA!! Åh tanken på svenska köttbullar med mos till middag var outhärdlig. Men så blev det icke. Vi kom dit och fann att vi, konstigt nog, inte var särskilt hungriga. Så vi gick omkring bland alla möbler och pratade om framtidslägenheter och hur de skulle se ut, köpte med oss massa goda doftljus, stod i kö helt sjukt många minuter och sen drog vi igen. Jag köpte lite i matbutiken också- kanelbullar och gräddsåsmix. Slår aldrig fel.



2 rätt kassa bilder från IKEA. Känslan man har när man går mot den stora gul-och-blåa byggnaden..... HEJA SVERIGE!!! Och när vi väl kom dit visades Finding Nemo och varför då inte slå sig ner en snabb minut och kolla på film?

När det sedan var dags för mat så kunde vi inte bestämma oss vad vi skulle äta. Thai, italienskt, sushi (hatar sushi, så nej) eller en pizza på Post Corner Pizza. Det blev det sistnämda och jag åt en en gyrostallrik vilket var det närmsta jag kommit till en kebabtallrik på väääldigt länge. Rätt nöjd tjej ändå. Och sen slutade kvällen med en trip hem till mig för att se på alla fina kändisar på Oscarsgalan. Rätt bra söndag ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar