tisdag 10 januari 2012

litte Bilder på en måndag

Hejhopp alla, ville bara dyka in här snabbis och ge er lite bilder idag. Kändes lite roligare att vara tillbaka på "jobbet" när jag tänkte att alla aktiviteter gav tillfälle att ta bild så jag kan visa er i Sverige how we roll härborta. Och voìla!

Krulltotten, klädd i lila från topp till tå



Mitt hus! 

Fotnot från värdmami- "det är inte jag som gett huset den fula färgen! VI BARA HYR!!"

Och såhär ser det alltså ut från gatan.
Schyrre hus, vavavava? Det roliga är att jag kan fortfarande minnas hur värdmami bad om ursäkt för precis all inredning när jag kom. Förklarade väldigt detaljrikt hur allt skulle sett ut om hon fick bestämma och allt. Men jag klagar inte, det är tak över huvudet och värme i kylan. Rättare sagt, den lilla kylan vi haft änsålänge.

Vill passa på att välkomna hem pappa, Maria och lillskrållan till Sverige. Lyxlirarna har stekt på Gran Canaria eller vart det nu var sedan Annandagen och hängt på Bamseklubb och grejjer. Välkomna tillbaka till gråa Sverige! :) Och en annan sak, angående pappa! I februari ska jag med värdfamiljen till Boston, värdmami ska gå på någon kurs-tjofräs och det visar sig att halvmamma ska på samma kurs! I Boston! Alltså har jag och värdmami kommit överens om att starta en vild kampanj för att Maria ska flyga hit, tillsammans med pappa och Sofia! Eftersom jag ju ska ta hand om "mina barn"hela dagarna kan ju pappa komma och hålla sällskap! Och så kan Sofia (har alltså en lillasyster Sofia i Sverige, försök hänga med) träffa Matto och Sophia! Det är så win- win- situation det kan bli! Från och med nu ska alltså vartenda mejl jag skriver till pappa handla om detta ämne på något sätt. Varför inte bara spamma hans inkorg med meddelanden med det simpla ordet--- Boston!!!!!! Be prepared, pappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar