fredag 6 januari 2012

jag såg inte matchen men jag antar att sverige vann?

Imorse när jag kikade in på Facebook kan jag med all säkerhet säga att ungefär 80 % av allt snack var om hockeyn igår. Sen var det något snack om att han som gjorde svenskt mål inte var svenskt för han hade utländskt efternamn..... Skitsnack!! Om ja såg matchen? Jojo jag såg den, och vi behövde ju inte gå upp toktidigt mitt i natten för att se den. Nejdå, matchen spelades klockan åtta, vilket ju är en rätt behaglig tid. Dessvärre såg jag ju inte klart den. För jag kunde inte hålla ögonen öppna!! Jovisst, jag, Emma och Sara satt i Emmas rum och hade efter många om och men lyckats fibbla fram en livestream av matchen. Ingen gör några mål och jag känner hur ögonen blir tyngre och tyngre och när matchen tar slut (fortfarande inga mål) så måste jag köra hem för att undvika att somna bakom ratten.

Vilket tar mig till vart jag vill komma med det här inlägget. Jag är så fruktansvärt olidligt spytrött på att vakna tidigt om mornarna!!!!!!!!!! Först var det ju bara jetlag och eftersom Sverige ligger före i tiden räknade jag med några tidiga mornar nu i början. Men nu en vecka senare vaknar jag fortfarande till när det är mörkt ute! Ibland lyckas jag somna, ibland inte. Imorse vaknade jag 7.15 och har varit vaken sedan dess

Kolla så trött jag är på det!!!!
Alltså. Vem det än är som messar upp min sömn- den personen ska ta fullt ansvar för att jag inte kunde hålla ögonen öppna länge nog för att se våra småkronor ta guld i hockey. Tack som fän du känslokalla jävel. Nåväl, allt är inte dumt idag. Sista dagen själv i huset eftersom alla kommer hem imorgon. Kommer kännas skumt att få sällskap igen..... Och idag ska jag iväg med S&E till White Plains, en stad en bit härifrån som tydligen har Emmas drömspringskor. Frukost nuuuuuuuu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar