tisdag 13 september 2011

not always that successful

Egentligen ska jag lägga mig och lyssna på musik nu men ville bara skriva vad som nyss hände. Gillar tanken att ni blir på gott humör av att läsa här så får ni en bra tisdagsmorgon (ja, jag ligger ju och sover när det är er tisdagsmorgon!)

Jag skulle borsta mina tänder innan läggdags, som vanligt. Tråkigt som jag tycker tandborstning är och den envisa multitaskern som jag alltid ska vara så ville jag vara lite effektiv. Eller, jag skulle skölja med Listerine och ville helst komma i säng så snabbt som möjligt så bestämde mig för att kvälls-gå-på-toa samtidigt som jag gurglade Listerine för att spara värdefulla sekunder
Så då satt jag där på toa och sköljde med Listerine, får kortslutning i hjärnan och börjar svälja Listerinet som gurglar i munnen. Svälja. Listerine. Not good. Så jag hostar upp all Listerine på golvet, halsen bränner för det lilla jag svalde och jag bryter ut i ett hysteriskt skratt för hade någon filmat detta... HAHAHAHAHAHA!!!!


Dags att lära sig att man inte kan göra en miljon saker samtidigt. Läxan lärd iallafall- aldrig aldrig mer toa och Listerine samtidigt!!!! Började fnissa för mig själv när jag kravlade omkring där på golvet för att torka upp den gröna vätskan (Listerine, då!!) Suck, att jag aldrig lär mig.....

PS. Värdmami frågade om det var någon som kräktes där uppe och om jag var okej. Och vem var det som skrattade egentligen? Jag berättade väl vad som hände i lite light- version för hade hon hört den riktiga versionen hade jag nog blivit... utkickad?

2 kommentarer:

  1. Hahahha kan verkligen se det framför mig !! Kan du inte video blogga någon gång, hade vatt skojj! pusspuss

    SvaraRadera
  2. Hahahhaahaha jag dog bara av tanken på hur det hade sett ut i andras ögon!! Hm bra ide, maybe baby =)

    SvaraRadera