söndag 18 september 2011

Miami, Las Vegas, Hawaii


Tudiluuu! Platserna i rubriken är bara några av de ställena jag och Miss Russell vill åka till. Vi funderar på en helg i Las Vegas, till en början var det tänkt för fezt (eftersom vi båda annars räds en framtida non-alcohol- tolerans) men eftersom åldersgränsen i det här dumma landet är 21 tänkte vi att en spa-weekend kanske inte varit helt fel? Och nej förlåt USA för att jag kallade dig dum, ich liebe dich <3 Men när flygbiljetter från City till Sin City kostar $270!!?!?!!?!?! WHÄT?! Ändrig på det, tack.

Och jag har tänkt på hela det här gym- grejset. När jag skypade med Ebba idag så insåg jag någonting- jag ör verkligen olycklig på mitt löpband. Man kan lära sig att älska det men någonstans inom mig vet jag att jag inte kommer bli en sån som kommer njuta av att springa! Jag är en dansare eller en vad-fan-som-helstare men jag fixar inte det och det gör inte Ebba heller! Hon hade cirka ungefär sådär kanske 12 minuter (någorlunda exakt gissning?) till sitt gym och dammit! Om det kostar för mig att kunna tröna lyckligt så får det fan göra det! Ska kolla in det DirEKt!

Hoppas värdpapi lagar god mat ikväll (eller att någon lagar någon mat till mig) för jag är hUNgRig. Och jag hanterar inte mina hungerskänslor så väl. Tänkte käka min kudde på för att dämpa hungrig mage. Tjarrå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar