fredag 15 juni 2012

Solfrossar loss




BBBbbBBBbbBrrRRRRRrRRRrRR!! Kaaaaaallt. Tror att det heter solfrossa eller är det bara ett ord jag själv kommit på? När huden känns svinvarm hela tiden men ändå fryser man. Kallas det solfrossa? Jaja. Försökte att inte vara i solen allt för mycket, badade rätt mycket i poolen och låg i skuggan. Är lite kluven över hur mycket jag ska var i solen. Inte vill jag bränna sönder min kropp heller men jag vill ju vara brun och fin när vi åker hem för utseende är ALLT!

Nej men jag hängde rätt mycket in da pool idag. Började göra massa gympa i vattnet och sen dess kunde jag inte sluta. Gjorde massa volter i vattnet, stod på händer huuur länge som helst och kände mig som en riktig gymnast igen. Och vilken frihetskänsla det var att gympa loss i poolen. Typ som att jag var weightless och bara flöt omkring i luften. Anti- gravity FTW!! Men så låg jag lite i skuggan också och lyssnade på massa podcasts.

JOO det har jag ju glömt att informera er om! Att jag nu börjat lyssna på podcasts. Det är skitkul och det hela började när en av mina favvisbloggare gjorde sin egna podcast. Bloggaren har själv skrivit mycket om vilka podcasts hon gillar och när hon då släppte sin egen tänkte jag att "neeemen varför inte ge det ett försök?"


För er som inte vet vad en podcast är, kan man väl beskriva det som ett radio-program, typ. Tänk er radiosnack utan musik och reklam och alla olika podcasts har olika ämnen. Eftersom jag itne är så bevandrad inom podcast-världen än har jag inte hittat någon ultimat favvis men jag har upptäckt att jag gillar de som är comedy, lite LOL liksom. Faktum är att jag lyssnade på flyget påväg ner hit och vid vissa tillfällen skrattade jag rakt ut. Det kan ha något att göra med den över-trötthet jag låg inne med då men jag kunde icke sluta fnissa och folk bara kollade på mig. Men jag orkade inte bry mig för podcasten jag lyssnade på var väldigt rolig.

2 kommentarer:

  1. My love, ditt ansikte ser allt lite burn burn burn ut. Du måste vara försiktig gumman min. Älskar dig. Mamma

    SvaraRadera
  2. Jag vet mamma, det är lite bränt! Men jag har tagit det lugnt idag, det har regnat nästan hela dagen så jag fick en välbehövlig solpaus! :) Puuusss

    SvaraRadera