måndag 4 juni 2012

5 halvtråkiga Bilder från Six Flags. För kameran blev liggande i bilen






Vår dag på Six Flags började ju kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Vi kom dit ordentligt och hade inga problem med att hitta men när vi väl kom dit, gick in på området och skulle på den första åkturen, ja då visar det sig att man inte får ha med sig några väskor in. Något dumma var vi kanske som antog att det skulle finnas någon typ av förvaring vid varje rollercoaster, och eftersom vi inte tänkte betala $1 för skåpen vid de olika åkturerna så blev det helt enkelt så att jag och Sara sprang tillbaka till bilen och lämnade väskorna. Allt som inte fick plats i fickorna fick stanna i bilen, bland annat kameran.

Men vi hade en riktigt bra dag!! Och tur med vädret, förutom en liten skur som kom och som vi trodde skulle förstöra hela dagen. De flesta sakerna stängde ner under regnet och vi trodde att regnet skulle hålla i sig... Men ack så fel! 20 minuter senare var regnet förbi och vi kunde åka alla rides- Superman, Green Lantern, Nitro, Batman, ja ni hör ju vilka c00la rides! Och den bästa- Kingda Ka. 

Vid halv åtta tiden kom regnet igen och vi beslöt oss för att dra hem. Jag var helt jädra slut. Kom hem vid 11- tiden och orkade inte ens kolla på min resväska. Bara hoppa in i pyjamasen och in i sängen. Skön söndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar