onsdag 20 juni 2012

All these things I should be doing, but no. Because I can't be bothered

När man bara har en massa saker som man egentligen borde göra, men så gör man inte dem, för man "paaallaar eeeeentee", för man vill bara göra något annat en liten stund till och så får man ångest för att man inte gör den där saken som man EGENTLIGEN borde göra..... Exakt så är det.

Jag borde packa upp resväskorna, borde duscha och kanske se över mitt konto på den där hemsidan där man kan hitta room mates inne i City, som har spammat mig i flera veckor och undrat om jag fortfarande lever och fortfarande söker boende i City?

Men här sitter jag. Med rumpan bekvämt placerad i soffan, uppdaterar mig om Sveriges fotbollsmatch via Facebook och med näven i en ständig rörelse från godispåsen till munnen, om och om igen. Jo för jag förtjänar det, jag har jobbat hela dagen och mitt öra gör fortfarande ont. 

Nej vi livar upp lite istället. Inte kan jag dra ner er alla på det här viset! GLADA!! Godiset är gott och jag tömde iallafall diskmaskinen innan jag satte mig ner :D Alltid något. Mina favoribilder just nu är alla bilder jag tog i Sverige. På min fina familj, på studenten, på alla vänner eller bara på det där trädet i Malmö. Allt onödigt som jag tog kort på och visste att jag någon dag skulle sitta i USA, en tråkig och slö dag, och kolla på mina bilder och må lite bättre igen. Tänk att det funkar.












2 kommentarer:

  1. Gumman min. Innebär detta att du lyckades få tag på en salva eller droppar till ditt öra? Hoppas det, det för det kan göra himla ont. Saknar dig and LOVE the pics darling. Kram till min Jojo //Mamma

    SvaraRadera
  2. Nja, värdmami gav mig några droppar som jag skulle ta men vaknade imorse med fortfrande ont öra och mer svullen i hörselgången än tidigare. Saknar er också idag. Vaknar med riktig hemlängtan. Puss puss!

    SvaraRadera