måndag 18 juni 2012

Med solbrillor, nytt halsband köpt av en liten señor utanför hotellet idag och med bikini.



Gudars skymning. Efter at ha kollat upp vilken dag det är idag, där for min tidsuppfattning, och konstaterat att det är söndag inser jag också i samma sekund att vi ska hem imorgon. Årgh det där begreppet hem alltså. Vad är "hemma", där man bor, där man kommer ifrån, där familjen finns?

??????????????????????

Så jag har packat min pnyttelilla väska för hemresan imorgon. Tvättat alla kläder och städat undan allt. Har hela veckan låtsats att mitt hotellrum är min lägenhet. Lite barnsligt, jag inser det, men ack så vuxen jag har känt mig. Diska, tvätta kläder, hålla rent och fint, dubbelkollat att dörrarna är låsta innan jag lägger mig. Om jag ändå kunde bo i en sån här lägenhet va :) :)

Det tog inte så värst lång tid att packa med tanke på att jag tog med mig så extremt lite kläder. Inom loppet av tre dagar hade jag redan haft på mig alla kläder. Flera gånger. Här snackar vi snål packning. Vet inte varför jag inte tog med mig mer. Kan bero på att jag inte var särskilt koncentrerad när jag packade denna väska- först var jag helt fokuserad på min Sverige-resväska och den lilla stund jag var i USA umgicks jag med Sara och hade absolut inte tid att packa!!

Ska bli skönt att komma "hem" till mina kompisar för oj vad jag saknat dem. Jag ska krama Sara, tugga is med Alisa, fira midsommar med alla på fredag och på tal om-- vem kan fixa blomsterkransar till oss???!????! Första gången på 4 år jag inte jobbar på midsommar och jag ska dansa skiten ur blomsterstången i Battery Park!!

1 kommentar:

  1. Home is where you have you lay your hat (or in your case maybe your clothes!) darling! SO can be several places, that's the beauty of it. Ha en bra resa hem min älskling. Du är underbar.

    SvaraRadera