torsdag 13 oktober 2011

jag önskar att jag levde under 80- talet


Jag vet inte hur många gånger jag tänkt tanken och jag vet inte hur ofta jag har sagt till migsjälv att det skulle vara min önskning om jag fick önska mig något roligt- att leva på 80- talet. För någon vecka sen var det någon specialvecka på en av de miljontals nyhetsmornarna här i USA. Den som jag "följer" lite smått hade en 80- talsvecka där de spelade massa musik, visade nyheter och visade mode, allt i äkta 80- tals anda. Alla filmer som gjordes då ät typ fortfarande dööpoppis ju! Och musiken, alla uppskattar väl en powerballad a la 80- tal då och då? Right?

Vi slänger in några 80- tals- låtar!
Och jag kan inte hjälpa att tänka på mina föräldrar, hur var dem under 80- talet? Hade mamma stort permanenthår med markerade axelvaddar och benvärmare? Hade pappa färgglada kavajer i neon?? Tänker mest på hur min pappa var. Ser alltid min pappa framför mig, ((cool kille med läsk i hand, pappa!!!) <-- internt) på Lunds universitet, digga omkring med lite Michael Jackson! Hahaa, riktigt underhållande tankar faktiskt. Vet inte varför jag blivit så besatt i just 80- talet. Det är väl kläderna, musiken och dansen som lockar mest ;D
Pappa! Hahahahaa, det är typ den här bilden som poppar upp när jag tänker på "pappa& 80- tal". 

Mamma och kompisgänget?

2 kommentarer:

 1. HAHA, när jag såg vännerbilden tänkte jag direkt på det avsnittet när dems er tillbaka på den tiden! Kommer ihåg när vi tittade på det tillsammans för första gången, det var längesen!

  bjuder på detta klippet! ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=CZ9oD85Eirw&feature=related


  p.s. kolla bloggen !!!

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahaa jag vet, tänkte också på det! Monica har ju några riktigt sick moves, kanske man borde härma......

  ps. har kollat bloggen, tack!! ds

  SvaraRadera