måndag 30 juli 2012

Tycker om Brooklyn


Tillbaka!! Jag vet att ni varit oroliga för om getingbettet i fredags kanske tog mig ifrån bloggen men jag kan med glädje rapportera att bettet är fine. Känns knappt längre och ser ut som en liten finne på låret. All good.

Nej istället är det livet som hållt mig undan! Lördagen jobbade jag ju några timmar på Abercrombie, Sara kom och mötte mig och vi umgicks hela lördagen. Köpte underkläder på Victoria's Secret *visar sen* och på kvällen köpte vi thaimat, köttade lite How I Met Your Mother och såg på filmen The Pianist. Avslutade med lite mer How I Met Your Mother tills sömnen var oundviklig.

Och nu, söndag, har jag varit inne i City heeela dagen. Denna söndag tog vi oss över till Brooklyn och kommit fram till att jag ÄLSKAR'T. Tog tunnelbanan över och sen gick vi bara där det såg fint ut. Himla bra grejjer hittade vi också, jag var till och med duktig med kameran så jag kan visa allt. 

Väl hemma tänkte jag ta tag i mitt rum och städa undan det, duscha bort City-smuts från kroppen, göra mig kvällsfin och sen "belöna" mig själv med datortid, men gjorde jag det? Nej. Sitter fortfarande med nyjackan på, knaprar lite is, kollar omkring på mitt lilla rum med massa kläder överallt och funderar på om jag kanske ska göra det imorgon istället? Seså seså, sätt igång och städa nu. Belönar mig själv med en podcast istället!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar