tisdag 24 juli 2012

Bland det bästa

Hujeda mig alltså. För det första- jösses så bra jag hade det igårkväll. För det andra- jösses vad mätt jag FORTFARANDE var när jag vaknade. Alisa och jag hade ju äran att få bli hembjudna till Sara på middag och sicken braksuccé det blev! Tösabiten hade fixat världens festmåltid med fetaostbiffar, majskolvar, potatis och en härlig sallad och till efterrätt, ja hon bjöd till och med på efterrätt, hade hon bakat glutenfria brownies som vad så otroligt jädra goda och serverad det med glass, varma hallon, jordgubbar och grädde. !!!!!!!!! Fattar ni så lyxigt?! Behöver inte ens skriva att jag inte ätit sån god middag på länge och jag var ju fortfarande mätt när jag vaknade. Men frulle fick jag i mig nu och denna morgon blir nog poolen oundviklig. Det är det enda den lilla tjejen här bredvid mig pratar om.

Vardagslyx som vi hade igår tycker jag inte att man ska snåla med. Därför funderar jag på att göra samma sak nästa vecka men vad ska jag bjuda på? Hm börjar redan spåna på lite idéer. Mamma läser du detta så kan jag behöva några recept från dig!



HAHAHAHAHAHHAAAH kollade bara lite bland mina bilder och fastnade för dessa 2 från när jag hälsade på London i höstas. Hehe all mat vi beställde till familjen på restaurangen mitt i China town och  hittar vår familj ett gigantisk pandahuvud så får lilla Vera ta på sig den, givetvis. Jag måste skaffa ett familjefoto på något vänster. ASAP. Varför saknar jag alltid alltid alltid min familj som mest på morgonen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar