lördag 17 mars 2012

sova kan jag göra senare

Hey hey halloj. Jag kan inte fatta att jag redan är vaken. Vi gick ju för tusan inte och la oss förrän klockan sju! Och nu är jag vaken, klockan 12?! Sara sov hör hos mig och störde min sömn, jag skyller på det och tar mig igenom dagen med sömnbrist.

Igårkväll var tjejligan ute i City och festade. Vi drog till ett ställe vi aldrig varit på innan och det var SJUKT KUL. Det var även det hotellet som Kim Kardashian bodde i innan...... Just sayin'. Vi dansade på sofforna, hamnade på VIP- avdelningen och avslutade utekvällen med vårt nya favvis-hak, ett diner som har öppet 24/7. Tåget hem, taxi hem, sova och nu sitter jag här och ska snart in i duschen och försöka få liv i lillkroppen min.

Planerna för dagen är ännu rätt oklara, vi får se vart vinden tar oss. Efter att ha gått igenom Saras kamera har vi kommit fram till att där inte finns en enda bild som är tillåten att läggas upp så förvänta er inga crazy bilder här inte. Vad jag däremot kan bjuda på--- som alltid, Photobooth från vår intima lilla förfest på rummet.




P.S. Ser inte ut såhär just nu. Ser ut typ såhär:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar