lördag 31 mars 2012

go fish

Allt jag hör nu är hur Malin, Calle och Matteo frågar varandra om olika kort. Och sedan Go fish! De kära besökarna har så kärt lärt Matteo olika kortspel. De har också lärt honom Skitgubbe men den leken har vi så fint döpt om till Snow Man. Påhittigt!

Heeeeeela dagen har vi varit inne i City, jag och mina fina besökare. Vi tog tåget in vid åtta, tunnelbanan över till Brooklyn och gick omkring där och myste? Mös? Gick bort till the waterfront där man kan se både Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge. Gå över hela Brooklyn Bridge, kolla in Ground Zero och sedan gå upp Broadway och s-h-o-p-p-a! Passande till vår härliga dag bjöds det på fint solsken och härliga grader. Ja som vi njöt. Njöt också lite extra av att kunna (typ) allting om (typ) allt. Visste hur vi skulle gå, vilken tunnelbana vi skulle ta, vilka affärer som hade bra kläder. Vi var under lite tidspress eftersom jag skulle hem och passa kidzen några timmar nu på kvällen. Värdföräldrarna har date night och någon måste ju passa de små.

Så nu väntar vi på att thaimat ska levereras till dörren, Matteo ska i säng om en halv minut och som vi ska slappa ikväll.- upp med fötterna på soffbordet, tallriken med thaimat vilades i knäet och en Marabou vid sidan om. Med en bra film. ÅRGH så härligt man kan ha det med besökare här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar