onsdag 21 mars 2012

lite babbel innan bion

Dyker bara in och skriver lite innan jag ska hämta upp Sara för tisdagsbio. Vi ska se 21 Jump Street och jag ser riktigt mycket fram emot den! Orkar inte länka, Youtube it. Sitter och laddar upp för bion med en after dinner- frukt och världshistoriens godaste te. Ser på Easy A igen. Förlåt men den är ju helt sjukt bra! Älskar relationen mellan Olive (Emma Stone) och föräldrarna. Se den så hänger ni med på vad jag menar :))))

Blev av med mina bilnycklar idag när jag var på posten. Och hade inte mobiltelefonen med mig. Och kan varken värdmamis, värdpapis eller mitt hemnummer utantill. Sprang tillbaka in på posten och ropade "Has aaanybody seeen myy keeeeyss????" Visade sig att det är hål i en av fickorna i väskan och nycklarna trillat in under väskfodralet. Jo jag skämdes.

Fan hitter inte min iPod. Har inte gjort en rejäl letning än men den är inte på sin vanliga plats. Jag kan inte köra utan min iPod. Gotta have it. Need it. Och nu kommer jag bli lite sen och får köra som en biltjuv till Sara. Kör alltid som en biltjuv. Härligt babblande va? Iväg med mig nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar