tisdag 6 november 2012

Imorgon är en ny dag

Min date idag med grabben var så himla mysig och rolig. Vi kom till the mall precis när det öppnade och jag, som redan förberett honom på att "Jojo kanske kommer gå omkring i klädaffärer, är du SÄKER på att du inte vill ta med några leksaker?", stormade rakt mot Forever21 och skadade plånboken lite med smyckesköp. Vi gick in i leksaksaffärer, gick inom Apple Store och fick en ny iPod!!! Mina gamla var ltie trasig, knapp som itne fungerade och nemas problemas- "lugnt, vi ger dig bara en ny :)" Stod typ :D:D:D:D:D:D:D och var väldigt nöjd med det.

Lyxlunch på McDonald's när en pöjk under 10 år får välja och sen bio. Inte den värsta jobbdagen i mitt liv liksom??? Allas humör svängde på kvällen från väldigt- :D till väldigt- :( Det var allt från bilkö på vägen hem, värdmami glömde viktiga papper på jobb, grabben var inte nöjd med kvällens tae kwan do träning, lilltjejen ville inte bada ooooch sååååå vidareee. Jag går också och drar ner mungiporna av okänd anledning. Det bara känns som en sån kväll där allt är jobbigt och tråkigt och ledsamt. Samt att min mobil är borta? WHAAT DA??? Kan inte ringa efter den heller för en annan har ju den på ljudlös.

.................................. !!!!!!

GrrrRrRrrRrR Var.För. Uuu-huu-huu jag pallar icke. Kröp omkring i mitt rum för att kanske kunna känna hur mobilen vibrerade? Nej det gick inte. Lägger mig nu och avslutar denna dag. Imorgon är det en ny dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar