söndag 10 mars 2013

Så vad gjorde vi i lördags då?

Ååååååhhhhhh vilken rolig lördag jag hade! Det finns inget bättre och mer motiverande än att ha en riktigt bra helg! Man blir liksom påmind om varför man jobbar så mycket under veckorna och varför man vill jobba och tjäna pengar= uppskattar ledighet och kan göra roliga saker.

*Började med att vakna slowly och pysslade omkring hemma. Mötte upp Celia vid tåget (hon var i tid!!) och gick tillbaka till Brick Lane där vi var förra helgen. Där köpte vi omtalade bagels och OMG så goda de var. ÄLSKAR BRÖD. Köpte med några hem för det kunde ju vara gott att äta "dagen efter"

* Gick hem. Vi stannade inom mataffären och handlade lördagsgodis och kollade på lite Family Guy här hemma. Satt på Skype med mamma som bland annat hånade Melodifestivalen. HAA-HAA-HA.  La på för att sätta igång att göra oss "fina" för kvällen. Har äntligen funnit min perfekta foundation och blev så oerhört glad över detta!!!!!!! Bare Minerals, en slags puderfoundation. Who would've known likzåm.

* Käkade middag på en restaurang mittemot mig och tog tåget till södra London för födelsedagskalas till en av Celias vänner. Fri bar på kalaset och minglade lite över en timme innan det var dags för nästa stopp- pub i Camden för att möta svenskar. Detta var skitroligt!!!! Skrev på Facebook-gruppen Londonsvenskar att jag ville träffas och fick massiv respons! Riktigt roligt och fick träffa många härliga människor där vi alla talade samma härliga språk.

* Puben stängde, splittrades från alla svenskar och träffade Celias kompisar och stack till ett fullpackat ställe med liveband. Alla dansade och var helt crazy och det handlade mer om att hålla sig vid liv än att dansa.

* Bussen hem halv fyra och hemma halv fem. ZZzZZzZZZZzzzzzzzZzzzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar