måndag 4 februari 2013

It all feels too real

Åååårgh alltid alltid alltid samma sak, kvällen innan man ska resa iväg. Jag vill inte gå och lägga mig. För då känns ju morgondagen alldeles för nära och är man verkligen redo? Har man packat allt, har man tänkt igenom varje tänkbart scenario och packat därefter? Borde man slänga med lite plåster och mediciner? Är iPoden laddad? 

Det är för många frågor som surrar i huvudet och en liten liten knut är det allt i magen. Denna gång ska jag ju inte så långt bort, bara bort över dammen till London och vara där fram till sommaren. Kände att det kanske var dags att förklara det ju. Men vågar inte riktigt säga hur länge jag ska vara där.... Man vet ju aldrig? Vi säger 4 månader till att börja med




Bland det bästa med att dra igång fjanterier med blogg- jag har all anledning att ta bilde rpå mig själv!! Vet inte om det är normalt att vilja ta foto på sig själv på detta vis? För att liksom påminna framtid Jag hur jag hade det. Nåväl. En morgon jag vaknade på rätt sida, en tjej misstänksam för kvällens äventyr och en brud som försöker koncentrera som på att skriva lista.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar