måndag 13 maj 2013

Lördagen i Sverige

Vi fortsätter med att berätta denna historia!

Lördag.

Lördagen gick jag upp tidigt, trots lite sömn kvällen innan. Kunde inte somna fredagkväll pga av peppen från konserten och 7.20 på lördagsmorgonen ringde klockan. Alla andra i lägenheten var redan vakna, det bli väl lätt så när man delar lägenhet med småbarnsfamilj. Hoppade i kläderna och promenerade så snabbt benen bar mig och mötte upp Sara och Daniella! DETTA VAR VÄLDIGT ROLIGT och vilket kärt återseende. Jag såg två små blonda skallar sitta på trapporna till Dramaten och fjärilarna i magen blev helt tokiga. Vi studsade in i varandras armar, höll om och torkade lite tårar här och där. Hann tänka en blixttanke att "detta skulle man fotat" men ville inte slösa en sekund på annat än dessa töser.

Vi åkte och käkade stor hotellfrukost på Clarion Hotell och himmelen vilket ställe. Omgång efter omgång, pannkaka efter macka efter ännu en pannkaka efter lite te, sen lite flingor och yoghurt, kanske en pannkaka till och så höll det på. Och vi hade så mycket att prata om. Vi fick några timmar tillsammans innan Stockholmstöserna skulle jobba men det var värt varenda sekund. Så de drog till jobb och jag åkte tillbaka till resten av familjen, hängde i lägenheten och hoppade sedan i taxin för att åka till flygplatsen, destination-> Skåne.

Flyget ner söderut, smärtfritt, åkte hem till mamma direkt och kramades och tog hand om stackars handen. Lekte med Vera och hoppade studsematta. Hängde runt och njöt av ett sommarfint Falsterbo. På kvällen var jag på partaj i Lund och DETTA VAR OCKSÅ VÄLDIGT ROLIGT. Var kvar där länge och drömde mig bort lite och hoppades att mitt framtida studentliv också skulle bli såhär roligt. Vi får väl hålla tummarna och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar