måndag 22 april 2013

Inbillar fina fräknar i ansiktet efter massa soooool


Yo-yo-yiggei-yo!! På bilden ovan ser vi då en stycke tjej som varit på språng hela helgen och haft en alldeles underbar sådan! I lördags var det ju fint väder och att hänga i parken var varenda Londonbos gemensamma tanke. Mötte upp en tjej från jobbet och hennes andra kompisar och hÄNgDe där i några timmar. Sprang fram och tillbaka mellan mataffären, tillbaka till parken, för att sedan leta efter toa, komma tillbaka, var hungrig, tillbaka till affären, åt upp det vi köpt innan vi kom till filten igen, ska man gå tillbaka? Men himmelens vad fint det var.

Åkte hem med jobbkompisen och köpte billiga (och något tveksamma) kycklingburgare med pommes för 2 pund, billigt vin och umgicks hos henne. Sov där pga orkade inte ta mig hem. HeeheHEHEHeheheeh men det gjorde inte mycket för vi skulle båda jobba morgonen efter.

Och jobbeli-jobb på söndagen och sen ut för ytterligare drinkar på detta fantastiska ställe. Är ni med nu? "Köp en drink, få en likadan GRATIS". Gratis hallå!!!!! Helt sjukt goda alternativ och vilken skulle man välja bland alla 240 cocktails på menyn?! Vi säger såhär, nästa söndag, söndagen efter löning, då ska vi ta oss ett ordentligt smakprov. 

HÖHÖ.

Nu ska jag jobba igen men kommer hem tidigt (alltså inte klockan mitt-i-natten) så då kan jag ju skriva mer då. Lugnt och fint. Poetiskt och med mycket omtanke. PUSS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar