torsdag 13 september 2012

Hemkommen från strand. Käkade pizza på stranden men det var lit blåsigt och vi gav bort lite av vår pizza till främlingar. Snälla själar vi är.


Utbrända. På både det ena och det andra sättet. Något välbakta i solen blev vi, där vi låg, 4 bleka svenskor med en härlig soldag framför oss. Rrrrrriktit härligt att vara på stranden igen! Sakna Falsterbostranden. Älska. Vi vaknade dock med moln imorse och tänkte därför att det var ett utmärkt tillfälle för Sara att dra med oss andra på The O.C.- rundtur. Vi andra var väl måttligt förtjusta men nu i efterhand känns det c00lt att kunna säga "aah där har jag varit!". Vad som också hände var at vi var på "deras" mall och vad hände då? Istället för att gå omkring och sukta efter dyra kläder fastnade vi för ett par hundvalpar i en djuraffär! Den sötaste lilla bulldogen som Alisa paxat. 

Och sista kvällen vi är på vårt fina finhotell. Med gratis Internet så räkna inte med mycket bloggi efter detta! Imorgon ska vi till Universal Studios och vi alla här som trott att det är rundturer och få se alla studion? Studios? där filmer spelas in får vi nu lära att det är massa åkattraktioner, typ som ett nöjesfält! Eller nu blev vi osäkra.... Vi blir inte klokare av Internet så vi får se vad vi kommer fram till. Vi är i LA från torsdag till lördag och vi besöker Santa Monica och Malibu innan vi kör vidare upp mot anta Barbara och spenderar våra sista dagar där innan vi är tillbaka i San Francisco. Som vi fortfarande inte hittat boende till vår ena natt där. Och sen..... HAWAIIIII. Det tar bara aldrig slut!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar