fredag 20 april 2012

har alltid tyckt att världen vore en bättre plats med två johannor


Minns hur mamma brukade säga "tänk hur tråkigt det hade varit om alla vore som du!" Men vaddå, hur awesome hade inte det varit?! Två stycken balla brudar som sprider awesomeness överallt och som drar roliga skämt och skojjar till det hela tiden! Hur ball låter inte det??? Okej nej inte ett dugg ball. Tänk om det hade funnits en till som mig, någon jag måste dela min sköna säng med, dela mitt Marabou, klaga på samma problem och ha samma humörsvängar..... Nej, vi håller oss till en mig :)))

Nu var det ju inte det jag kom hit för att diskutera? Ville bara hälsa lite på er. Säga att hej-jag-mår-bra. Skypeade med Mini för första gången sen i julas, kom vi fram till. Skandal!! Och min älskade Hänsypants är hemma i Sverige efter månader nere i Bad Gastein. Det känns som att de flesta börjar dra sig hemåt för att spendera sommaren hemma. Och jag kommer snart också och ansluter mig till mina gamla kompisar! En liten stund iallafall, sen back to the bäztisar in the US.

Hhehehheheheheheehehe den jäkla grannen imorse också..... Den enda morgonen jag får typ 20 minuter längre sovmorgon. De extra 20 minuterna som jag såg så mycket fram emot och vaknar istället av "BBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWRROOOOMMMMRRRRRR" Gräsklippare, häcktrimmare, lövblåsare, motorsåg, alla högljudda trädgårdsverktyg du kan tänka dig. Tyckte tillochmed jag hörde lite spansk morgonradio någonstans där i smeten. Så skönt att det är fredag iallafall. Nap time brukar jag alltid se som halvlek och nu när nap time är slut är det ju bara några timmars lek kvar sen är det the weekend. Lika göttigt som alltid.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar