tisdag 1 januari 2013

2012- året som gick

Tror inte jag orkar en årsresumé.... Sorry gott folk, men tror varken ni eller jag har ork att sitta och bläddra er igenom något sådant. Men jag kan ju sammanfatta året i lite punkter?

- 2012 har känts som ett väldigt omtumlande år. Mina känslor har gått från absolut topp till en mörk, mörk botten.  Men sen saker som när jag fick besök där borta i USA! Malin, pappa!!! Mexico! Malins student!! Reseseptember!! Jo fan, 2012 var ju rätt ball ändå.

- Jag har växt (inte på bredden, thank you! Inte på längden för den delen heller) och lärt mig helt otroligt mycket. Förstått hur jag vill vara som vän, syster, dotter, rumskamrat, arbetskollega med mera med mera. Färgade håret rött i mars och klippte av mig det slitna hårsvallet i augusti. Och nu kortade än någonsin!

- Det var första gången någonsin jag satt och letade efter en lägenhet som jag kunde bo i! Det blev ju händelserikt på många sätt och gick ju inte så bra men det kommer fler gånger! Kanske söker jag en lägenhet i en annan stad nästa gång?

- MASSA NYA KOMPISAR!! Som är helt omöjliga att föreställa sig ett liv utan nu. Lära känna nya människor som blir en del av ens vardag för att sedan ha dem försvinna en efter en när de flyttar tillbaka till Sverige. Många tårar har spillts av svåra farväl. 

- Jag fyllde ju 20!!!! Och Daniella fyllde 20!! Och Sara fyllde 20 i Vegas! Hahahah Saras är en rolig historia och den kommer ni A.L.D.R.I.G. få höra :):):):):):):)

- Mycket nytt gjordes 2012. Gick på första basketmatchen på Madison Square Garden i januari, träffade familjekompisar från Australien i april, första gången på amerikansk nöjesfält i juni, flyttade med värdfamiljen i juli. Nytt jobb på A&F och på svenskt café. Mycket resande också- Boston med värdfamiljen i februari, första gången i Mexico i juni och sen hela reseseptember där ALLT var nytt. Mer av 2012's resande, tack.

- Tänker mycket på sommaren 2012! Den var så jädra kul men mycket jobb och svår lite här och där. Jobbigt att vara ifrån familjen ibland. Har aldrig ätit så många picnicks som i somras, köpa med sig mat och äta på en filt, varma utekvällar i City där man inte behövde ha jacka med sig, midsommar i Battery Park, myskvällar hit och dit där alla beklagade sig om den jobbiga jobbdagen, svettiga sommardagar där all annan aktivitet än poolhäng kändes omöjlig.

- Låtar från 2012

Solklar från och med mars 2012

Hela. Våren. Och. Sommaren.

Massa First Aid Kit!

Reseseptember föralltid!!

(HAHAHAHA bilden?!?!) Maui föralltid


Och en bråkdel av alla bilder som togs! Farväl 2012, du var snäll mot mig men jag ser fram emot ett nytt 2013.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar