onsdag 5 juni 2013

I en drömbubbla

Mycket har hänt sedan senast, ey? Tänk att så få dagar kan fyllas med så mycket? Och Macen får ingen tid vid sånna dagar. 

Så nu har jag lämnat London. Det kommer väl ett låååångt kärkesbrev till London där jag beklagar mig om hur ledsen jag är att ha lämnat den staden och hur jag inte kan tänka på jobbkompisarna utan att känner hur hjärtat går sönder. Jag flyttade till London och jäklar vad glad jag är att jag gjorde det.

Min sista jobbdag var i torsdags, det blev megakalas på kvällen och på fredagen kom Sara och hälsade på!! Intensiva dagar och plötsligt var det tisdag och dags för oss båda att flyga hem. Alltså sitter jag i skrivande stund i mitt teverum, på min ovanvåning, med min tunga packning utspridd överallt i mitt rum. Och jag vet inte riktigt hur jag ska må? Blir förvirrad av alla glada och ledsna tankar samtidigt och känner mig därför lite som ett plus-minus noll. Det glada tar bort det ledsna typ. Fast idag är en väldigt bra dag för jag har roliga saker från start till finish. 


Knockade ut pensionärer på ICA när jag kom itraskande mina spaceleggins. Känns som att det kan bli problem med min *LONdoNsWAg* och nya tuffa stil. Akta er yo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar